ARGINT COLOIDAL Pure Life 200 ml-Produse medicale


Argint coloidal pure life 200 ml

ARGINT COLOIDAL Pure Life 200 ml


Pret: 18.76 RON

De la sc MEDICAL ACTIVE srl (Braila)
Telefon: 0728939568, 0728939569, 0239691640
Categorie:Produse medicale
Viziteaza magazin

Comanda acest produs

Descriere ARGINT COLOIDAL Pure Life 200 ml

-Argint coloidal PURE LIFE 200 ml-antiseptic
-antibacterian-antifungic-antimicotic-antiviral-antioxidant-puternic intaritor al sistemului imunitar-Compozitie: Solutia de argint electrocoloidal ionic contine particule de argint foarte pur, de dimensiuni nanometrice, suspendate omogen sub forma de structura cristalina in apa distilata si structurata-Proprietati: Concentratia particulelor: 10PPM.
-Mod de utilizare:
-Solutia de argint coloidal poate fi utilizata in mai multe moduri, in functie de localizarea afectiunii de tratat: oral (ingerata sau bauta); inhalata sub forma de vapori foarte fini; sub forma de clisma; la nivel vaginal, pulverizata local sau adaugata la spalaturi; sub forma de picaturi in ochi, urechi si nas sau aplicata topic, pe piele (cu o sticla cu pulverizator sau cu bandaje imbibate cu solutie).
-Pentru intretinerea generala a sanatatii, precum si pentru intarirea sistemului imunitar sunt suficiente 30ml pe zi (de trei ori a cate 10ml sau de doua ori a cate 15ml dimineata si seara), doza considerata nutritiva si e utilizata cu succes cand se doreste o cura generala de purificare si detoxifiere.

-In cazul unor afectiuni severe si boli cronice, doza trebuie marita si adaptata in functie de reactia organismului. Orice cantitate peste 50ml pe zi este considerata a fi doza terapeutica.

-Atunci cand sesizati simptome ce prevestesc aparitia unor afectiuni (raceala, gripa etc.) se recomanda folosirea unei doze de soc de 100ml pe zi timp de patru zile pentru a bloca instalarea si dezvoltarea agentilor patogeni.

-Pentru clisme sau spalaturi vaginale se foloseste o cantitate de 20ml argint coloidal de doua ori pe zi, dimineata si seara. Se recomanda pastrarea solutiei de argint coloidal in zona respectiva timp de 5-10 minute pentru o cat mai buna absorbtie.

-Efecte secundare negative ale terapiei cu argint coloidal nu exista, deoarece acesta nu este toxic si nu afecteaza ficatul, rinichii sau alt organ al corpului. Argintul coloidal nu interactioneaza cu nici un alt medicament sau remediu.

-Deoarece nu functioneaza ca un antibiotic clasic, argintul ionic coloidal nu afecteaza flora benefica din tractul digestiv. Ca si oricare alt produs natural precum usturoiul sau ghimbirul, argintul ionic coloidal de fapt ajuta procesul de digestie.

-Deci, nu sunt necesare suplimente probiotice atunci cand este utilizat.

Comanda produs ARGINT COLOIDAL Pure Life 200 ml

La telefon

Reprezentant: Paul Cretu
Telefon: 0239691640, 0728939568, 0728939569
La sediu

Adresa: BRAILA:B-dul DOROBANTILOR, nr.9, bl. A9, ap.3, parter(vis-a-vis de Catedrala, bariera Calarasi)
Localitate: Braila
Judet: Braila
Online

Nume *
Telefon *
Email *
Mesaj *Etichete
Tapet dormitor | Tapet mov | Tapet sufragerie | Un articol cu titlul vara in gradina | Usi exterior casa | Usi interior pvc | Usi termopan exterior modele si preturi | Aer conditionat auto portabil 12v | Alternatorul referat | Modele birouri pe colt |
Despre noi | Contact | Publicitate pe site | Pachete de servicii
Privacy