Adeziv alb pentru vata minerala si polistiren expandat - Weber R40 max�->Materiale de constructii#Adeziv piatra naturala si placi ceramice#Paneluri Piatra Naturala


Adeziv alb pentru vata minerala si polistiren expandat - weber r40 max�

Adeziv alb pentru vata minerala si polistiren expandat - Weber R40 max�


Pret: 31.5 LEI fara TVA

De la PiatraOnline.ro (BUCURESTI)
Telefon:021.9907, 021.9907
Categorie:>Materiale de constructii#Adeziv piatra naturala si placi ceramice#Paneluri Piatra Naturala
Viziteaza magazin

Comanda acest produs

Descriere Adeziv alb pentru vata minerala si polistiren expandat - Weber R40 max�

Domenii de utilizare:​​​​​​​
Se utilizeaza pentru armarea (spacluirea) placilor de polistiren expandat, polistiren grafitat, polistiren extrudat si vata minerala (bazaltica). Se recomanda pentru izolarea termica a cladirilor nou construite si celor vechi, ce urmeaza sa fie reabilitate termic. Face parte din sistemele de izolatie termica cu vata minerală weber.therm prestige.Pregatirea suportului:
Suprafetele placilor de polistiren sau vata minerala trebuie sa fie uscate, curate, fara urme de praf si alte impuritati si sa nu prezinte denivelari în zonele de intalnire dintre placi. Aceste denivelari trebuie slefuite în plan şi curatate de praf inainte de aplicarea diblurilor. Daca placile de polistiren nu au fost spacluite, acoperite cu adeziv timp de 2 saptamani, trebuie evaluata calitatea acestora. Placile îngălbenite, prăfuite trebuie asperizate şi curăţate.Mod de preparare si de lucru:
Se toarna continutul unui sac in cca. 5,5
- 6 litri de apa curata, rece si se amesteca cu ajutorul unui mixer electric pana se obtine un amestec omogen, fara aglomerari. Dupa un repaus de cca. 5 minute, se reamesteca. Mortarul adeziv astfel obţinut se intinde cu gletiera zimtata (6 x 6 sau 8 x 8 mm) in strat uniform pe suprafata placilor. Plasa pentru armare (din fibra de sticla) se intinde pe directie verticala si se inglobeaza în stratul de adeziv cu ajutorul unei gletiere. Fasiile de plasa se monteaza prin suprapunere de minim 10 cm. Se aplica imediat al doilea strat de adeziv in grosime de cca. 1,5-2 mm, niveland suprafata in asa fel incat plasa sa fie acoperita in intregime. Suprafetele de vata minerala, inainte de armare, se “amorseaza” cu un strat subtire de adeziv pentru a imbunatati aderenta dintre vata minerala si adeziv.Recomandari:
Lucrarile vor fi executate la o temperatura a aerului si a suportului de la +5 C pana la +30 C. Pe durata aplicarii suprafata trebuie protejata de razele puternice ale soarelui si de precipitatii. Se recomanda ca sistemul de izolatie termica sa fie realizat astfel incat sa nu fie expus inghetului sau ploii timp de 24 de ore dupa aplicare. Suprafetele izolate cu polistiren grafitat vor fi protejate impotriva razelor solare pana la armarea, (spacluirea) lor cu adeziv. Uneltele folosite se spala cu apa imediat dupa utilizare.Compozitie: Adeziv de calitate profesionala, sub forma de pulbere, pe baza de ciment alb, cu adaosuri minerale si fibre de nylon, cu continut ridicat de rasini sintetice. Cu aderenta mare la suport si la placile din material termoizolant.Date tehnice:
Apa de omogenizare: cca. 5,5-6 l/sac
Densitatea: 1350-1450kg/x3
Aderenta la suport din polistiren (28 zile): ≥ 0,08 N/mm2
Aderenta la suport beton (28 zile): ≥ 1,1 N/mm2
Permeabilitatea la vapori de apa: ≥ 17,5
Absorbtia de apa prin capilaritate: Clasa W2
Conductivitatea termica in stare uscata la 10 C: ≥ 0,08 W/mK
Rezistenta la foc: Clasa A1
Timp de punere in opera: cca.90 minTermen de valabilitate: 12 luni de la data fabricatiei în conditii de depozitare pe paleti de lemn, in mediu uscat.

Comanda produs Adeziv alb pentru vata minerala si polistiren expandat - Weber R40 max�

Prin telefon
Reprezentant: Departament Comercial
Telefon: 021.9907, 021.9907
La sediu
Adresa: Aleea Teisani nr137A, sector 1
Localitate: Bucuresti
Judet: BUCURESTI
Online
Nume *
Telefon *
Email *
Mesaj *
Taguri


Etichete
Mobila ruana lumina | Coasa manuala | Coltar | Conectori lemn | Dormeo saltele | Draperii si perdele | Flori artificiale | Foisoare gradina | Fortisima ploiesti | Mobila bucatarie ieftina |
Despre noi | Contact | Publicitate pe site | Pachete de servicii
Privacy