Marmura Nero Marquina Polisata 60 x 60 x 2 cm-MARMURA


Marmura nero marquina polisata 60 x 60 x 2 cm

Acest produs nu mai exista in oferta PiatraOnline.ro
De la PiatraOnline.ro (BUCURESTI)
Telefon:021.9907, 021.9907
Categorie:MARMURA
Viziteaza magazin


Descriere Marmura Nero Marquina Polisata 60 x 60 x 2 cm

Unica si spectaculoasa, combinatia perfecta de nervuri albe pe un fond negru majoritar al marmurei Nero Marquina, polisata, induce de la prima vedere o atmosfera aristocratica.Noua gama de Marmura Nero Marquina (60 x 60 x 1.8 cm sau 60 x 30 x 1.8 cm) poate fi utilizata la placari verticale si orizontale.
Cele mai frecvente utilizari ale acestei tip de marmura in amenajarile interioare se intalnesc in bai, bucatarii (spatii umede), sufragerii, holuri de trecere, sali etc., ca placari de pardoseli, pereti, obiecte diverse de mobilier (seminee, mese de bucatarie) si contra-blaturi etc.
In spatii publice sau private, indiferent de spatiul in care este intrebuintata, marmura Nero Marquina cu finisaj polisat trebuie protejata cu impermeabilizanti (ex.: LTP MPG sau cel ecologic LTP Mattstone H2O).Acest produs este prevazut cu plasa de fibra de sticla pe spate (fata inferiora, fara finisaj).
Plasa de fibra de sticla are rolul de a asigura o rezistenta mai mare produsului in timpul transportului si al montajului.
In cazul produselor astfel ranforsate, recomandam uilizarea amorsei Weber GR100.
Cei care prefera montarea fara aceasta plasa, structura din fibra de sticla se poate indeparta usor cu ajutorul unui disc abraziv.Gradul de variatie al culorii este mediu, fapt care concura din plin la dinamica senzatiei sugerata de aceste placi de marmura cu aspect somptuos, rafinat.Beneficii:
- Aspect somptuos si rafinat;

- Ideal pentru proiecte private;

- Usor de montat si intretinut.Cum se realizeaza montajul?
- Este usor de realizat si este la fel de important ca alegerea pietrei;

- Cu toate acestea, se recomanda sa apelati la ajutorul unui specialist;

- Dupa ce au fost scoase din cutie, butonii trebuie spalati si uscati;

- Pentru fixare, se recomanda folosirea adezivului Weber Set Marmo Plus, un adeziv care poate fi folosit si la exterior, dar si la incalzirea prin pardoseala;

- Chitul de rosturi Weber Color Comfort se va aplica dupa fixarea placilor, pentru a pune in valoare piatra naturala.Cum se intretine piatra?
- Curatarea, impermeabilizarea si intretinerea sunt trei pasi foarte importanti de care trebuie sa tinem cont in momentul in care ne dorim sa ne bucuram de durata de viata indelungata a pietrei naturale;

- Curatarea implica folosirea produsului LTP Grimex;

- Suprafata se va impermeabiliza cu LTP MPG, ideal pentru suprafetele lustruite;

- Pentru curatarea si intretinerea pietrei zi de zi dupa se foloseste un detergent LTP Waxwash care pastreaza impermeabilitatea pietrei.

Comanda produs Marmura Nero Marquina Polisata 60 x 60 x 2 cm

Prin telefon
Reprezentant: Departament Comercial
Telefon: 021.9907, 021.9907
La sediu
Adresa: Aleea Teisani nr137A, sector 1
Localitate: Bucuresti
Judet: BUCURESTI
Online
Nume *
Telefon *
Email *
Mesaj *
Taguri


Etichete
Scaune din lemn | Parchet laminat ieftin | Cazi de baie ieftine | Centrale pe lemne second hand | Obi arad | Coasa pret | Cofraje polistiren | Coltar danilo | Rigips pret | COVOARE MODERNE |
Despre noi | Contact | Publicitate pe site | Pachete de servicii
Privacy