Mortar hidroizolant pentru beton, tencuieli si sape pe baza de ciment Mapei 20 kg/sac Monolastic-Mortare hidroizolante


Mortar hidroizolant pentru beton, tencuieli si sape pe baza de ciment mapei 20 kg/sac monolastic

Acest produs nu mai exista in oferta eMenatwork
De la eMenatwork (Ilfov)
Telefon:0372725725, 0372725725
Categorie:Mortare hidroizolante
Viziteaza magazin


Descriere Mortar hidroizolant pentru beton, tencuieli si sape pe baza de ciment Mapei 20 kg/sac Monolastic

Protejarea peretilor la interior impotriva umezelii este deosebit de importanta pentru ca de acest lucru depinde durabilitatea amenajarii si deci si confortul nostru.
Infiltratiile de apa in bai si balcoane pot cauza numeroase probleme atat in casa sau in spatiul nostru, cat si fata de spatiile alaturate, care pot fi afectate de umezeala in exces.
Chiar daca nu este vizibila, hidroizolatia din bai este asadar un element de baza in orice constructie si amenajare, iar acestui aspect trebuie sa ii acordam o atentie deosebita.Mapei vine cu o solutie rapida si la indemana tuturor: Monolastic.
Acest mortar hidroizolant pentru beton, tencuieli si sape pe baza de ciment este utilizat asadar pentru hidroizolarea balcoanelor, teraselor, bailor si dusurilor, inainte de aplicarea placilor ceramice.Aplicarea lui este rapida, iar beneficiile sunt pe termen lung, asigurandu-va linistea si siguranta de care aveti nevoie.Caracteristici tehniceMonolastic de la Mapei este un mortar pe baza de ciment, monocomponent hidroizolant ce contine lianti, agregate selectionate cu granulatie fina si polimeri acrilici speciali extrem de flexibili.
Mortarul obtinut in urma amestecului cu apa are urmatoarele proprietati:-hidroizolare durabila a suporturilor cu un strat in grosime de numai 2 mm-lucrabilitate excelenta-se aplica cu usurinta cu mistria, trafaletul sau bidineaua-potrivit si pentru suprafete orizontale si verticale-capacitate certificata de acoperire fisuri, chiar si la temperaturi scazute (-5&
deg;
C)RecomandariMonolastic de la Mapei nu se uilizeaza:In amestec cu ciment, agregate sau ipsospe straturi suport saturate cu apain grosimi mai mari de 2 mm pe stratla temperaturi mai mici de +5&
deg;
CCum se aplica Monolastic de la MapeiStarturile suport trebuie sa fie uscate foarte bine, fara fisuri sau goluri mari.
De asemenea, trebuie indepartate toate urmele de praf sau diverse alte impuritati, pentru a creste aderenta.Se adauga 5,4-5,8 litri de apa intr-un recipient curat, apoi se presara incet Monolastic si se amesteca mecanic, energic, timp de 3 minute pana cand se realizeaza o omogenizare completa, avand grija sa se inglobeze de pe peretii si fundul recipientului pulberea neomogenizata.
Folositi pentru aceasta operatiune un mixer mecanic cu numar scazut de rotatii.Monolastic trebuie aplicat cu o bidinea, un trafalet sau o spatula, in cel putin doua straturi, in timp de 60 de minute de la prepararea lui, asteptand intre primul si al doilea strat cel putin 2 ore.
Atentie insa, nu mai devreme de uscarea primului strat.
Grosimea finala a stratului va fi de 2 mm sau max.
4 mm.Descriere tehnicaMortar pe baza de ciment, monocomponent, cu rol de hidroizolatie, cu flexibilitate ridicata

Comanda produs Mortar hidroizolant pentru beton, tencuieli si sape pe baza de ciment Mapei 20 kg/sac Monolastic

Prin telefon
Reprezentant: eMenatwork
Telefon: 0372725725, 0372725725
La sediu
Adresa: Sos. de Centura a Municipiului Bucuresti, nr. 103 Oras Popesti Leordeni, Judet Ilfov Cod Postal: 077160, Romania
Localitate: Popesti Leordeni
Judet: Ilfov
Online
Nume *
Telefon *
Email *
Mesaj *

Alte produse de la eMenatwork


Etichete
Camere copii | Dale pavaj | Iasi | Dispozitie de santier exemplu | Panou sandwich pret | Pavaje curti preturi | Praktiker tapet | Imagini cu case frumoase | Polistiren extrudat preturi | Mobila ieftina constanta |
Despre noi | Contact | Publicitate pe site | Pachete de servicii
Privacy