Pulbere pentru curatare faianta si gresie Mapei 5kg/cutie Keranet Pulbere-Solutii de curatat gresia si piatra naturala


Pulbere pentru curatare faianta si gresie mapei 5kg/cutie keranet pulbere

Acest produs nu mai exista in oferta eMenatwork
De la eMenatwork (Ilfov)
Telefon:0372725725, 0372725725
Categorie:Solutii de curatat gresia si piatra naturala
Viziteaza magazin


Descriere Pulbere pentru curatare faianta si gresie Mapei 5kg/cutie Keranet Pulbere

Ai terminat de amenajat sau renovat locuinta sau biroul si acum trebuie sa faci curatenie pentru a te putea muta cat mai repede si a te bucura de confort? Mapei iti vine in ajutor cu un produs ce va usura procesul de curatare a podelelor si a peretilor acoperiti cu placi ceramice.
Keranet este o pulbere de curatare a gresiei si faiantei de diversele urme de ciment, adeziv sau chit de rosturi ce au ramas inca pe suprafete si s-au intarit, fiind dificil de indepartat.Un astfel de detergent este extrem de util pentru ca el permite indepartarea rapida si fara efort a acestor reziduuri ce altfel ar presupune un efort sporit si ar putea duce chiar la zgarierea placilor.Keranet Pulbere este eficient si impotriva urmelor de var, a eflorescentelor, a mizeriei si uleiurilor.
In plus, este ideal pentru curatarea mizeriei acumulate in santier pe materiale de constructii cum ar fi placi ceramice, lavoare si cazi, aluminiu anodizat, otel inoxidabil, lucrari in crom, dar si pentru curatarea petelor usoare de rugina.Caracteristici tehniceKeranet este un curatitor ce are la baza un acid organic special care are avantajul de a fi agresiv fata de pete si eflorescente, comparabil cu al acizilor foarte puternic, dar fara a emana fum toxic.RecomandariKeranet Pulbere nu se foloseste:-pe marmura si roci calcaroase-pe placi ceramice sau suprafete glazurate care nu au smalt rezistent la aciz (se recoamnda efectuarea unui test prealabil)-pe suprafete metalice sau care pot coroda (se recomanda protejarea acestora)-produsul nu trebuie sa stea prea mult pe suprafata rosturilor &
ndash;
se spala din abundenta cu apa pentru a indeparta orice urme de produsMod de aplicareInainte de aplicare utilizatorul trebuie sa isi protejeze mainele cu ajutorul unor manusi.
Suprafetele adiacente zonei de urmeaza a fi curatata se protejeaza si ele de eventualii stropi.
Daca suprafata ce trebuie curatata este foarte absorbanta (cotto toscano, placi ceramice poroase, beton, tencuieli etc.), se va umezi foarte bine cu apa, inainte de aplicarea detergentului Keranet.Aplicarea se face cu ajutorul unui mop sau a unei bidinele, se lasa 5 minute timp de actionare, dupa care se freaza cu ajutorul unui burete semi-abraziv si se spala cu apa din abundenta.
Pentru zonele dificile operatiunea se poate repeta.Cand trebuie folosit Keranet Pulbere Concentrat (pentru curatarea placilor de cotto toscano chituite cu chituri pe baza de ciment de culoare antracit) se procedeaza in acelasi fel, cu deosebirea ca detergentul praf se imprastie pe pardoseala bine udata cu apa in prealabil.

Comanda produs Pulbere pentru curatare faianta si gresie Mapei 5kg/cutie Keranet Pulbere

Prin telefon
Reprezentant: eMenatwork
Telefon: 0372725725, 0372725725
La sediu
Adresa: Sos. de Centura a Municipiului Bucuresti, nr. 103 Oras Popesti Leordeni, Judet Ilfov Cod Postal: 077160, Romania
Localitate: Popesti Leordeni
Judet: Ilfov
Online
Nume *
Telefon *
Email *
Mesaj *

Alte produse de la eMenatwork


Etichete
Saltea dormeo pret | Lems mobila canapele | Biblioteca mobila | Modele de zugraveli | Scaune metro | Abkant manual second hand | Descrierea unei case | Scaun birou copii | Etajere suspendate | Dressing din rigips |
Despre noi | Contact | Publicitate pe site | Pachete de servicii
Privacy