Stecher industrial Antiex 32A 3P+N+E 400V Scame-Antiex


Stecher industrial antiex 32a 3p+n+e 400v scame

Pret: 93.10 Ron

De la Netvolt Srl (BUCURESTI)
Telefon:, 0213442238
Categorie:Antiex
Viziteaza magazin

Comanda acest produs

Descriere Stecher industrial Antiex 32A 3P+N+E 400V Scame

Priza/fisa Antiex Scame dotata cu interblocaj sau siguranta si in premiera sistemul I-device cu semnalizare prin led .Acest sistem permite monitorizare tensiunii si semnalizarea prin LED .Cand ledul este aprins inseamna ca sistemul este OK stecherul este bine conectat si sigurantele fucntioneaza .
Cand ledul este cliepste se intelege : 1- siguranta arsa (pentru prizele care sunt dotate cu protectie ) ;
2- lipsa faza sau stecherul nu este bine conectat .Cand Led-ul este stins inseamna ca este lipsa tensiune .Materialul din care sunt construite aceste prize este Fibra de poliester armata cu sticla .Acest material nou si revolutionar se caracterizeaza prin :material foarte rezistent la contaminare, complet rezistent la coroziune si potrivit pentru aplicatii care necesita utilizarea unor componente cu emisii reduse de fum si fara halogeni, LSOH (Low Smoke Zero halogen) componente.
Proprietatile remarcabile ale materialului sunt, de asemenea, garantat n timp, datorita valorii ridicate RTI (Index de temperatura relativa), masurat la 20000 h.
Numeroase verificari si teste au fost efectuate, chiar teste de rezistenta la UV, pentru a garanta durata lunga de performanta materialului initial.
Grosimea zidurilor este suficienta pentru a oferi o alternativa excelenta la aluminiu, otel inoxidabil sau fonta.REZISTENTA LA FOC Poliester armat cu fibra de sticla folosite n ADVANCE GRP garantii de caldura excelenta si rezistenta la foc: nu propaga flacara, nu emite halogenuri sau fum.
Acest material are intarziere la flacara 960 C conform EN 60695-2-1;
n functie de UL94.
Este potrivit pentru aplicatii care necesita utilizarea unor componente cu emisii reduse de fum si fara halogeni, LSOH (Low Smoke Zero halogen).
Rezistenta la impact Poliester armat cu fibra de sticla folosita in AVANS GRP si grosimea mare a peretilor carcasei asigura o excelenta rezistenta mecanica la impact.
Tehnologia SMC folosita pentru a produce membrane face GRP ADVANCE un produs indestructibil.Rezistenta la impact din intestitate mai mare dect 20J (IK10) conform EN50102, chiar si n conditii de temperatura limita (-40 C +60 C).Rezistenta la agentii chimici Solutia ADVANCE PRM , datorita poliesterului armat cu fibra de sticla , duce la o rezistenta excelenta la substante chimice agresive, solutii saline, acizi diluati, hidrocarburi, uleiuri minerale, substante alcoolice.
Acestea sunt ideale pentru utilizarea n medii extrem de corozive.Rezistenta agenti atmosferici Structura si materialele utilizate, de asemenea, face ADVANCE GRP un produs potrivit pentru cele mai extreme conditii de mediu.
Gradul de protectie IP66 dublu si IP67 (IP66 pentru 125A), garanteaza un sigiliu excelenta mpotriva intrarii obiectelor solide sau lichide n intestine.
Rezistenta deosebita la radiatii UV, fiabilitate exceptionala n conditii de stres de mediu si de a folosi att la temperaturi joase si nalte ambianta (-40 C +60 C).VERSIUNI EX Linia ADVANCE PRM produce , de asemenea, o serie de 16A, 32A, 63A si prize 125A interblocata pentru instalarea n medii cu un potential risc de explozie identificate ca fiind zona 22 (praf), care intra n domeniul de aplicare al directivei ATEX (Directiva Europeana 94/9/CE), conforme cu standardele EN61241-0 si EN61241-1.
Tip de protectie: Ex II 3D
- Ex tD A22 IP66 T90 C Ta
-25 C la +60 C.

Comanda produs Stecher industrial Antiex 32A 3P+N+E 400V Scame

Prin telefon
Reprezentant: Ionut Gheorghe
Telefon: 0213442238,
La sediu
Adresa: Soseaua de centura - comuna Glina DN-CB nr. 316 (langa benzinariile Luk Oil - intersectie Soseaua de centura cu Splaiul Independentie) cladire park logistic Corp A etaj 1
Localitate: Bucuresti
Judet: BUCURESTI
Online
Nume *
Telefon *
Email *
Mesaj *


Etichete
Proiecte de case gratis | Jacuzzi pret | Matrite beton amprentat pret | Matrite pavele second | Mecanism pat rabatabil | Mese lemn | Mese pliante | Mese rotunde pentru bucatarie | Mese si scaune | Reclame scrise |
Despre noi | Contact | Publicitate pe site | Pachete de servicii
Privacy