Tapet din fibra de sticla Scandatex S 6354-Amenajari interioare


Tapet din fibra de sticla scandatex s 6354


De la ALDA DESIGN INTERIOR (Brasov)
Telefon:0721.681.703,
Categorie:Amenajari interioare
Comanda acest produs

Descriere Tapet din fibra de sticla Scandatex S 6354

Fara crapaturi ! Pereti armati si decorati ! Caracteristicile unice ale tapetului din fibra de sticla Scandatex si Ecoprix

Orice profesionist in domeniul amenajarilor interioare ar trebui sa stie de tapetul suedez din fibra de sticla Scandatex si Ecoprix, produs de Johns Manville Suedia.


Calitatea finisajelor realizate cu Scandatex, tapetul din fibra de sticla, este net superioara atat din punctul de vedere al calitatii, cat si al celui privind costurile de intretinere in timp.

Produsul a fost inventat pentru a elimina problema crapaturilor (tine la crapaturi de pana la 3 mm), este rezistent la foc, antiseptic, lasa peretii sa respire, nu permite dezvoltarea microorganismelor, a bacteriilor.


Este singurul produs care raspunde tuturor normelor europene din domeniul hotelier, fiind folosit pe scara larga in domeniul turismului, al sanatatii (Antibiotica Iasi este tapetata cu Scandatex), cat si rigorilor din cladirile de birouri, caselor private etc.


Tapetul Scandatex, importat in Balcani de S.C.
Alda Design Interior S.R.L., poate fi gasit in locatii precum sedii bancare (Raiffeisen Bank, Unicredit, Volksbank, HVB Bank, ABN AMRO Bank, OTP, Banca Transilvania etc.), hoteluri (Intercontinental Bucuresti, Rozmarin Predeal, Tusnad-Baile Tusnad, Unirea Iasi, Libra Sibiu etc.), spitale (Spitalul Municipal Novaci-Tg.
Jiu, Maternitatea Bucuresti, Spitalul Judetean Cluj, prima maternitate privata din Romania de la Constanta etc.), cabinete medicale, de stomatologie, cabinete notariale si de avocati, saloane de infrumusetare, mall-uri (Baneasa Bucuresti, Iulius Mall Timisoara si Cluj etc.) si in multe alte locatii.

Tapetul din fibra de sticla Scandatex este folosit peste tot in lume, fiind usor de aplicat, oferind durabilitate cladirilor si datorita rolului functional si al celui decorativ in amenajarea interioarelor.
Fiind un produs ecologic, reduce impactul asupra mediului.

Recapitulare:
-Rezistent si durabil
o Scandatex si Ecoprix sunt produse din fibra de sticla pura, cu o excelenta rezistenta la lovituri si zgarieturi.
Este recomandata folosirea lor pentru a acoperi crapaturile mici si pentru a opri largirea acestora, neprezentand deteriorari atunci cand intervin crapaturi de pana la 3 mm.


-Simplu si usor de reparat
o In cazuri extreme, daca o portiune de zid se degradeaza si fibra se rupe, Scandatex si Ecoprix permit decuparea zonei degradate, inlocuirea acesteia cu o bucata similara si ulterior vopsirea ei.
o Rezultatul: va arata ca nou si costurile vor fi mult mai mici decat in cazul redecorarii traditionale.

-Nu permite dezvoltarea bacteriilor sau a micro-organismelor
-Ecologic
-Usor de vopsit in culoarea dorita
o Tapetul din fibra de sticla produs de Johns Manville Suedia nu necesita o pregatire speciala, in afara de spalarea suprafetei, permitand atat schimbarea culorii, cat si a tehnicilor de vopsire.

-Usor de curatat
o Pastrarea curata a tapetului se poate realiza folosind o solutie de sapun si un burete umed.

-Lasa peretii sa respire natural
o Aceasta caracteristica este influentata de calitatea vopselei lavabile folosita.
Atat Scandatex, cat si Ecoprix nu absorb si nu mentin umezeala, dar permit peretilor sa respire.

-Indeplineste cele mai restrictive reguli impuse in prevenirea incendiilor
o In urma testelor la care a fost supus tapetul din fibra de sticla produs de Johns Manville Suedia a fost aprobat de toate autoritatile in domeniul prevenirii incendiilor.


In consecinta, produsul intruneste toate conditiile pentru a putea fi folosit in locurile publice precum scoli, teatre, cinematografe sau hoteluri.

Comanda produs Tapet din fibra de sticla Scandatex S 6354

Prin telefon
Reprezentant: Alina David
Telefon: 0721.681.703
La sediu
Adresa: Str. Constantin Dobrogeanu Gherea, Nr. 11, Ap. 1
Localitate: Brasov
Judet: Brasov
Online
Nume *
Telefon *
Email *
Mesaj *


Etichete
Gresie si faianta ieftina | Gresie si faianta preturi baumax | Gresie si faianta valea cascadelor | Harlet | Hexagon regulat | Huse canapele | Iarba artificiala | Iaz | Iaz gradina | Igiena locuintei referat |
Despre noi | Contact | Publicitate pe site | Pachete de servicii
Privacy