Unitate centrala Home Center Lite-Casa inteligenta Interfoane BMS


Unitate centrala home center lite

Pret: 1348.48 Ron

De la Netvolt Srl (BUCURESTI)
Telefon:, 0213442238
Categorie:Casa inteligenta Interfoane BMS
Viziteaza magazin

Comanda acest produs

Descriere Unitate centrala Home Center Lite

HC Lite este un dispozitiv micut cu un potential imens;
incredibil de rapid si eficient, dar cu toate astea ieftin.Controleaza casa de oriunde in lume, folosind un telefon mobil sau o tableta.Cortex A8 frecventa 720 mhzEthernet inclusZ-waveHome Center Lite permite integrarea mult mai usoara a sistemelor multimedia la Fibaro.
Controleaza TV-ul, Home Cinema, Hi-Fi si alte dispozitive in timp ce folosesti scenariile si asocierile, schimband canalele si regland volumul, totul direct din aplicatieFolosind Fibaro nu ai nevoie de alta telecomada in afara de telefonul mobil sau de tabletaIn plus, toate aceste dispozitive pot fi setate pentru a reactiona automat la evenimentele din jurul casei.
De exemplu, ajungi acasa si televizorul porneste pe canalul de stiri in momentul in care intri pe usa.Dimensiuni compacte 90x90x33mmPrin functia de management al consumului, Fibaro poatemonitoriza consumul de energie si putere, detectand in acelasi timp dispozitivele cu cel mai mare consum.
Sunt prezentate statistici detaliate care te auta sa faciestimari ale facturilor viitoare.Sistemul Fibaro te va anunta imediat in privinta unui incendiu, inundatii, spargeri sau scurgeri de gaze si va lua masurile adecvate
- de exemplu oprirea alimentarii saua sistemului de ventilatie si afisarea de mesaje de evacuare.
In caz de incercari de spargere, FIBARO poate declansa alarme vizuale si acustice, poate aprinde toate luminile sau trimite imagini de la camerele de supraveghere direct pe telefonul mobil.Sistemul inteligent Fibaro poate uda gradina exact atunci cand este nevoie
- nu va lasa plantele sa se usuce intr-o zi torida si nici nu le va uda in exces atunci cand ploua.Prin FIBARO poti porni caldura si seta temperatura dorita in timp ce inca te afli la birou.
Cu ajutorul panoului de control pentru Climat poti seta ce camere sunt incalzite, cand si pana la ce temperatura.
Alege temperatura pentru cand dormi sau pentru momentul cand te trezesti.
Panoul pentru climat iti ofera un nivel deconfort pe care nu l-ai mai experimentat inainte.Casa ta stie mereu unde te afli multumita geolocalizarii.
Cand pleci de acasa sistemul opreste dispozitivele nefolosite, activeazasistemul de alarma si simuleaza prezenta pentru a descuraja spargerile.
In timp ce calculeaza ruta de intoarcere, sistemul regleaza temperatura si ruleaza scenarii pre-programate pentru pregatirea sosirii tale.
Economie, siguranta si confort FIBARO.Ai uitat sa scoti fierul de calcat din priza? Nicio problema.Ia telefonul, porneste aplicatia FIBARO si s-a rezolvat.
Folosind accesul de la distanta de oriunde in lume, potiverifica ce se intampla, poti controla dispozitivele,parametrii de incalzire si multe altele.Cu sistemul FIBARO poti decide cat timp petrec copiii infata televizorului TV, la calculator sau pe consola de joc.
Creeaza un orar sau controleaza de la distanta operarea acestor dispozitive .Home Center Lite este un dispozitiv modular.
Functionare locala? Conecteaza la alimentare si poate fi imediat folosit.Vrei sa accesezi toate aceste functii si din alta locatie ? Conecteaza HCL la alimentare si la router si este gata.
Managementul casei, localizarea membrilor familiei si monitorizarea camerelor de supraveghere oricand.
Pune bateria de rezerva si un modul GSM pentru a monitoriza senzorii chiar si atunci cand alimentarea este oprita in cladire.
Home Center Lite este controllerul de care ai nevoie.
Regleaza-l in functie de nevoile si preferintele tale.

Comanda produs Unitate centrala Home Center Lite

Prin telefon
Reprezentant: Ionut Gheorghe
Telefon: 0213442238,
La sediu
Adresa: Soseaua de centura - comuna Glina DN-CB nr. 316 (langa benzinariile Luk Oil - intersectie Soseaua de centura cu Splaiul Independentie) cladire park logistic Corp A etaj 1
Localitate: Bucuresti
Judet: BUCURESTI
Online
Nume *
Telefon *
Email *
Mesaj *


Etichete
Mobilier terasa | Modele acoperisuri | Vata bazaltica pret | Scaun directorial metro | Scaun lemn | Scaune | Scaune relaxare | Semineu electric | Sezlonguri de vanzare | Sindrila bituminoasa montaj |
Despre noi | Contact | Publicitate pe site | Pachete de servicii
Privacy