Adauga un articol nou

9 locuri de interior unde poți placa ardezia flexibilă Skin

9  locuri de interior unde poți placa ardezia flexibilă Skin

Subțire și foarte rezistentă, fină și extrem de frumoasă, ardezia flexibilă se încadrează perfect în decorul fiecărei locuințe, fie că este vorba despre spații interioare sau exterioare.
Despre ardezia flexibilă se știu astăzi destul de multe lucruri, mai ales că ea a devenit unul dintre materialele cu cea mai mare popularitate, făcând parte din categoria pietrei naturale foarte utilizată. Se găsește în foițe subțiri, ce se pot îndoi ușor, favorizând în acest fel placarea suprafețelor rotunde, precum sunt stâlpii sau coloanele casei. De asemenea, ardezia flexibilă poate fi așezată ușor și pe spațiile drepte, înfrumusețând destul de mult locuința sau piesele de mobilier.
Iar printre caracteristicile sale cele mai însemnate, amintim impermeabilitatea, durabilitatea, manevrabilitatea și montarea foarte ușoară. Și mai presus de orice, toate acele spații în care se regăsește sunt atipice, se diferențiază frumos de orice alt loc, fiind un material sofisticat și rafinat laolaltă.

Iată mai jos 9 locuri de interior unde poți placa ardezia flexibilă:
1. Baie
Deși baia este un spațiu umed, noi îți recomandăm să folosești ardezia flexibilă Skin, fiind un material foarte rezistent la umezeală. Poți placa fie toți pereții locuinței, fie numai unul dintre ei. De asemenea, poți opta pentru un model care să se potrivească cu restul decorului locuinței tale.
2. Bucătărie
Ardezia își găsește așadar locul și în bucătărie, excepție făcând doar blatul de bucătărie. Cu toate acestea, ardezia flexibila Skin poate fi așezată atât în dreptul aragazului, cât și în alte spații mai mari, oferind un farmec deosebit acestei încăperi.
3. Dormitor
Ce poate fi mai plăcut decât ca pereții dormitorului tău să se remarce prin stil și eleganță. De aceea, poți încerca să plachezi un perete din dormitor cu ardezie flexibilă Skin, într-o nuanță caldă, astfel încât ori de câte ori te afli aici să beneficiezi de confort și stare de bine.
4. Placarea dulapurilor vechi
Pentru ca aerul vechi al locuinței să dispară poți încerca să plachezi câteva dulapuri cu ajutorul ardeziei flexibile Skin. Odată ce vei face acest lucru, farmecul dulapului de haine va fi unul care va surprinde mai mult ca sigur, integrându-se în decoruri minimaliste.
5. Ușa de la intrare
Oricine va păși în pragul casei tale, va fi surprins de farmecul cu totul deosebit al ușii de la intrare. Ușor de placat, ușa de la intrare va deveni obiectul central al locuinței, privirile tuturor fiind atrase în această direcție.
6. Insula de bucătărie
Cine nu își dorește o bucătărie mare, cu insulă? Și dacă tot beneficiezi de un astfel de spațiu, ar fi păcat să nu plachezi insula cu ardezie flexibilă, astfel încât decorul să fie unul cu totul deosebit.
7. Masa din living sau scaunele de interior
Livingul este centrul atenției tuturor celor care te vizitează. Așa că, poți placa masa din living cu ardezie flexibilă, iar la final aceasta va fi admirată de toți cei dragi. La fel, ai putea să folosești ardezie flexibilă și pentru placarea scaunelor de interior, fiind extrem de bine conturate în acest fel.
8. Mobilă
Nu este nevoie să plachezi toată mobila cu ardezie flexibilă. Este nevoie doar de puțină imaginație și de câteva elemente realizate din ardezie flexibilă pentru ca totul să arate așa cum ți-ai dorit.
9. Stâlpii de susținere
În cazul în care locuința beneficiază de astfel de stâlpi de susținere în interior, îi poți îmbrăca în ardezie. Va înfrumuseța destul de mult aspectul încăperii.

Cu ajutorul ardeziei flexibile, imaginația depășește orice încercare, așa că aproape că nu există loc de interior unde să nu fie potrivită.

Articol adaugat de PiatraOnline.roAlte articole

100 tone de piatra naturala, discount pana la 80%: Black Friday PIATRAONLINE 2017
Cel mai mare pavilion dedicat pietrei naturale, la Bucuresti.
Uimitoarele creatii ale lui Hirotoshi Ito au ajuns in Romania.
Pompele de caldura aer/apa tip split
Cum sa alegi o casa practica? 5 aspecte ce trebuie sa fie urmarite
Despre noi | Contact | Publicitate pe site | Pachete de servicii
Privacy