Adauga un articol nou

Chiuvete din piatra naturala: frumusete, personalitate, rezistenta

Chiuvete din piatra naturala: frumusete, personalitate, rezistenta

Chiuvetele au inceput de la o vreme sa iasa din monotonia formelor si a materialelor. Imperiul obiectelor sanitare din faianta este puternic amenintat de produsele din materiale alternative. Astfel, au aparut si pe piata din Romania multe modele de chiuvete de calitate superioara pentru baie fabricate din piatra naturala: marmura, onix, travertin (clasic, auriu, rosu, noce, alb sau limestone). In afara durabilitatii specifice pietrei naturale, aceste lavoare prezinta in plus un dublu avantaj: design deosebit si montaj usor. Apropo de montaj, o chiuveta din piatra naturala se monteaza ca orice alta chiuveta.
In privinta aspectului, optiunile sunt impresionant de variate. Astfel, avem texturi diferite: travertin fata de marmura, de exemplu. Finisaje diferite: lucioase sau natur. Ca structura, majoritatea chiuvetelor sunt construite dintr-o bucata, dar si mozaicate, precum cele din onix. Si formele acestor produse sunt numeroase. Exista chiuvete cu design rotund, patrat, alungit, adanci si mai putin adanci. Aceste tipuri de chiuvete se pot fixa direct pe blaturi.
Pentru obtinerea unei atmosfere cat mai armonioase a incaperii este recomandabil ca si blaturile sa fie tot din piatra naturala. Mai mult chiar, exista chiuvete din piatra naturala cu piedestal. Acestea devin piese de sine statatoare, care atrag imediat atentia in spatiul amenajat, nemaifiind nevoie in acest caz de prezenta blatului de baie ca suport.
Asadar, chiuvetele realizate din piatra naturala destinate bailor au trei mari calitati: durabilitate, frumusete, personalitate. Personalitatea rezulta din insusi aspectul unic, spectaculos, al fiecarei pietre in parte. Si datorita acestei caracteristici speciale chiuvetele din piatra naturala devin tot mai populare in cadrul amenajarilor interioare.Alte articole

CUM ALEGI UN SEMINEU POTRIVIT PENTRU CASA TA
Cel mai mare pavilion dedicat pietrei naturale, la Bucuresti.
Uimitoarele creatii ale lui Hirotoshi Ito au ajuns in Romania.
Pompele de caldura aer/apa tip split
Cum sa alegi o casa practica? 5 aspecte ce trebuie sa fie urmarite
Despre noi | Contact | Publicitate pe site | Pachete de servicii
Privacy