Adauga un articol nou

Cu sistemele electrice de incalzire AMASS, consumul nu mai este o problema!

Cu sistemele electrice de incalzire AMASS, consumul nu mai este o problema!

Cu siguranta fiecare dintre dumneavoastra isi doreste o solutie termica care sa consume putin si sa aiba un randament termic mare. La AMASS, companie dedicata pe solutii de incalzire mai ieftine decat gazul veti descoperi solutii de incalzire extrem de eficiente, care se incadreaza perfect in dorintele dumneavoastra. Este vorba despre incalzirea electrica in pardoseala si radiatoarele electrice cu roca vulcanica, doua produse dezvoltate cu cea mai noua tehnologie si testate de catre multi clienti care s-au dovedit multumiti de acestea.

Pentru ca romanii se tem in general de tot ceea ce functioneaza cu energie electrica din cauza ca este scump, AMASS isi propune sa va ofere toate informatiile necesare pentru a intelege diferenta dintre gaz si electricitate in contextul sistemelor economice de incalzire. Asadar, acum puteti uita de vechile centrale electrice cu radiatoare, radiatoarele electrice cu ulei sau resourile electrice, intrucat acestea sunt demodate si consuma extrem de mult comparativ cu gazul.

Insa, electricitatea poate fi mai eficienta decat ati putea crede, atunci cand este utilizata in mod inteligent. Specialistii din Danemarca au dezvoltat cele mai eficiente sisteme de incalzire electrica in pardoseala, fara ca acestea sa aiba costuri mari de investitii, intretinere sau consum. Nemtii de asemenea au pus bazele unor radiatoare electrice cu roca vulcanica care inregistreaza un consum de cel mult 5-10 min/h. Toate acestea le gasiti la AMASS, un partener de nadejde atunci cand vine vorba de confortul termic al locuintei dumneavoastra.

In ceea ce priveste incalzirea electrica in pardoseala, aceasta este una dintre cele mai noi tendinte in materie de sisteme de incalzire. In primul rand, caldura in pardoseala asigura un nivel de confort maxim, dat fiind ca fluxul de caldura este degajat de jos sus, ceea ce inseamna o curba termica perfecta pentru corpul uman.
Caldura este distribuita uniform, iar praful nu se imprastie in casa din cauza lipsei curentilor de aer, care se formeaza in general atunci cand aveti o centrala termica clasica.

Nu este nevoie de intretinere, iar costurile de instalare a cablurilor incalzitoare sunt mult mai scazute fata de cele ale montarii unei centrale pe gaz. In plus, durata de viata a acestui tip de sistem este de 80 de ani, la care se adauga o garantie de 20 de ani pentru sistemele produse in Danemarca. Lucrurile stau la fel de bine si in cazul radiatoarelor electrice cu roca vulcanica, care au un consum extrem de eficient, produse in Germania si o garantie de 12 ani.

Ambele sisteme, desi electrice, consuma curent 2-3 ore/zi deoarece folosesc inertia termica . este conditia principala ca un sistem de incalzire sa fie economic (aduceti-va aminte de sobele de la tara sau de radiatoarele de fonta) . Centralele electrice, resourile sau radiatoarele electrice nu folosesc acest principiu de aici si realitatea ca sunt mult mai scumpe decat o centrala pe gaz. Roca vulcanica din radiatoarele AMASS are o inertie termica extrem de mare, caldura fiind inmagazinata de catre acestea si elibertata treptat.

Ca si mod de functionare, in momentul in care radiatorul atinge temperatura dorita, acesta continua sa cedeze caldura inca 45-50 min de minute, in functie de nivelul setat de catre dumenavoastra, fara a consuma curent. Astfel, automatizarea va ajuta sa obtineti un timp de functionare optim, acestea putand fi controlate individual sau cu ajutorul unui sistem centralizat pe baza de termostate cu fir sau radio. Asadar, pentru mai multe informatii despre solutiile AMASS, accesati www.amass.ro unde veti gasii si studii, informatii comparative intre sistemele de incalzire!

Articol adaugat de amass.roAlte articole

100 tone de piatra naturala, discount pana la 80%: Black Friday PIATRAONLINE 2017
Cel mai mare pavilion dedicat pietrei naturale, la Bucuresti.
Uimitoarele creatii ale lui Hirotoshi Ito au ajuns in Romania.
Pompele de caldura aer/apa tip split
Cum sa alegi o casa practica? 5 aspecte ce trebuie sa fie urmarite
Despre noi | Contact | Publicitate pe site | Pachete de servicii
Privacy