Angel company srl


Adresa: Uranus 4 A TIMISOARA
Judet: Timis
Localitate: Timisoara
Reprezentant: Angel Adrian
Tel mobil: 0741994167
Web: www.angel-company.ro/online/

Descriere: ANGEL COMPANY
Importator direct de gresie portelanata Italia, gresie de exterior, gresie de trafic intens,panouri pentru cofraje tip Doka, grinda H20 tip Doka, produse Kerakoll, tigla ceramicaPica Italia, caramida aparenta Pica Italia, placi ceramica Cotto.
Inca de la infiintarea societatii noastre am pus un deosebit accent pe seriozitate, respect si corectitudine, astfel incat ne putem considera un partener serios si de incredere.
Atentia noastra este indreptata spre clientii care au nevoie de o gresie portelanata Italianade calitate si nu in ultimul rand oferim solutiile cele mai bune pentru a monta o gresie portelanata de exceptie.

De asemenea venim in intampinarea acelor carora le place Arhitectura Mediteraneana.
Ceramica Pica Italia produce ceramica Cotto numita si TerraCotta, tigla ceramica, tigla ceramica din argila, caramida aparenta listello, caramida aparenta rustica.
Atenti cu mediul, recomandam folosirea de produse eco-compatibile, Kerakoll, singura companie din lume care ofera o solutie globala in ceea ce priveste materialele si serviciile GreenBuilding.
Aici amintim adezivi pentru gresie portelanata, marmura, piatra naturala, ceramica Cotto,caramida aparenta, din gama H40 Eco Flex Kerakoll, H40 Eco Rapid Kerakoll, H40 Eco Marmorex Kerakoll.

Pentru a fi siguri de un finisaj de exceptie va recomandam folosirea chiturilor de rosturipentru gresie portelanata, ceramica Cotto, piatra naturala, caramida aparenta din gamaFugabella Eco Kerakoll.

In cea ce priveste solutiile profesionale de constructii oferim constructorilor sisteme complete de cofrare cum ar fi panourile pentru cofraje tip Doka, grinda H20 tip Doka,popi metalici, montanti cofraje, pana montant, distantieri pentru cofraje, decofrol etc.

Printre produsele de import si autohtone pe care le comercializam amintim:

-gresie portelanata de exterior si trafic intens
-adezivi profesionali pentru ceramica,ceramica cotto,gresie portelanata, piatra naturala, linoleum, gresie portelanata masiva,parchet etc. marca Kerakoll
-chituri pentru placi ceramice si parchet marca Kerakoll
-hidroizolatii, sigilanti si impermeabilizanti profesionali marca Kerakoll
-mortare speciale, sape ultrarapide, sape autonivelante, amorse, aditivi, etc. marca Kerakoll
-decofrol profesional marca Kerakoll
-panouri pentru cofraje
-grinda profil H20
-componente auxiliare pentru cofraje, distantieri, montanti, pene montanti, popi reglabili etc.
-panouri izolante termo-acustic din pluta naturala
- tigla ceramica PICA ITALIA
- caramida aparenta PICA ITALIA
- ceramica cotto

Amintim faptul ca suntem printre cei mai competitivi in ceea ce priveste disconturile pe care le oferim colaboratorilor nostri.
Pentru informatii suplimentare va rugam sa ne contactati.

Cu stima !
Echipa Angel Company
Despre noi | Contact | Publicitate pe site | Pachete de servicii
Privacy