Dimmer srl


Adresa: str. Moldovei, nr. 110
Judet: Bacau
Localitate: Comanesti
Reprezentant: Dimmer
Tel fix: 0234364820
Web: www.mydimmerhome.com

Descriere: SC DIMMER SRL executa case pe structura din lemn, casute din lemn, sarpante din lemn, campinguri, foisoare, saune, pergole,garaje, tarabe,tamplarie din lemn statificat cu geam termopan,adaposturi pentru animale,etc.
Detalii suplimentare, fotografii de produse si date de contact site-ul nostru, www.caselemn-dimmer.ro sau www.dimmer.ro. Va asteptam cu drag!


Case lemn
Sc dimmer srl cu sediul pe str. moldovei, nr. 110, comanesti, jud. bacau produce si comercializeaza o gama variata de produse de lemn: -case de locuit pe structura de lemn, -case de vacanta, -sarpante din lemn. produsele se adreseaza pietei interne si pietei europene a constructiilor din lemn, demonstrand prin calitatea fiecarui produs experienta acumulata in peste de 20 de ani de productie a caselor din lemn. termenele de executie sunt rapide fara a face insa rabat de la calitate. siguranta la foc, cutremur si daunatori naturali. oferim servicii complete asociate: consiliere tehnologica, proiectare, urmarire santier, solutii constructive si optimizare adaptate proiectelor dvs., inginerie structural adaptata proiectelor. punem la dispozitia clientilor care doresc sa-si monteze singuri casa "kit-uri de casa". echipa dimmer este complet certificat? de passivhaus institut, de la proiectare la montaj. pentru noi, lemnul este mai mult decat un material.este un mod de viata! detalii suplimentare pe site-ul nostru: http://www.mydimmerhome.com, la numarul de telefon: 0234 364 820 sau la adresa de e-mail dimmer@dimmer.ro.

Despre noi | Contact | Publicitate pe site | Pachete de servicii
Privacy