Deccons srl


Adresa: Str. Viitorului 48 , 2 , BUCURESTI
Reprezentant: Radu Milica-Rafalet
Tel fix: 0745. 263. 861; 021-211.82.24
Web: www.deccons.ro

Descriere:
Infiintata in anul 1993, societatea noastra isi desfasoara activitatea in domeniul vanzarii materialelor de constructii si al amenajarilor interioare. Colaboram cu producatori renumiti din domeniu, cum sunt: Baumit, Policolor, Isomat, Knauf, Akzo-Nobel etc.
Societatea noastra ofera servicii complete clientilor sai la cele mai inalte standarde, folosind tehnici moderne, materiale de calitate si o echipa de profesionisti bine pregatita si cu experienta de peste 10 ani in domeniul constructiilor dobandita in Germania, Italia si Israel.

Suntem preocupati de imbunatatirea permanenta a pregatirii profesionale a echipei Deccons prin organizarea de demonstratii ce privesc materiale de constructii noi aparute, tehnici de lucru moderne si participarea la diverse seminarii de profil.

Dispunem de personal format din dulgheri, zidari, finisori, precum si de echipamente de lucru de ultima generatie: utilaje de constructii, scule si unelte profesionale. In cazul in care volumul de lucrari impune sporirea personalului, putem dispune intr-un timp foarte scurt de mana de lucru necesara.
Ne distingem prin cele mai bune preturi din piata si prin calitatea si rapiditatea executiei.Despre noi | Contact | Publicitate pe site | Pachete de servicii
Privacy