Forum industry srl


Adresa: CONSTANTA, D-UL. I.C.BRATIANU 131
Judet: Constanta
Localitate: CONSTANTA
Reprezentant: PAUL BURIAN
Tel fix: 0241610476
Tel mobil: 0744332601
Web: http://www.prolift.ro

Descriere: S.C. FORUM INDUSTRY S.R.L., societate cu capital integral privat romanesc, activeaza pe piata romaneasca din anul 2003, in calitate de producator al produselor marca PROlift.
PROlift este o marca noua pe piata din Romania, dar cea mai completa în ceea ce priveste sistemele de ridicare, produsele distribuite si/sau fabricate de noi poseda toate agrementele si certificatele pentru a putea fi folosite în domeniul maritim, al constructiilor civile si industriale.
Producem sufe metalice (cabluri pentru legaturi) cu ocheti bucsati, dispozitive de ridicare cu ramuri multiple, si distribuim, la preturi de producator, cabluri de tractiune din otel pana la diametrul de 80 mm, saule, accesorii pentru instalatii de ridicat (carlige, chei de tachelaj, intinzatori, clesti de tabla, rodante, inele), palane manuale, electrice si pneumatice, chingi textile, lanturi si accesorii, winch-uri manuale, electrice si pneumatice, cricuri, transpaleti.
Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri, raportul calitate-pret al produselor si serviciilor oferite de noi, fiind cel mai bun de pe piata.
Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati la nr. de tel. 0744332601 sau sa ne vizitati la sediul nostru de pe B-dul. I.C.Bratianu 131, Constanta.Despre noi | Contact | Publicitate pe site | Pachete de servicii
Privacy