Pfa predescu gheorghe


Adresa: Sediu social: Bucuresti, sector 5., Bucuresti
Judet: BUCURESTI
Localitate: Bucuresti
Reprezentant: Predescu Gheorghe
Tel mobil: 0722733216
Web: www.lucrariinlemn.ro

Descriere: Producem si/sau montam (placam) scari si balustrade din lemn. Produsele sunt finisate (colorate si lacuite) cu produse ecologice (coloranti si lacuri hidrodiluabile). La comanda executam trepte, balustri si mana curenta.

Producem lambriu, lambrisam, izolam termic si fonic mansarde si pereti.

Montam parchet triplu stratificat (hidroizolatie, sapa autonivelanta, montaj plinta).

De asemenea, oferta noastra de produse se diversifica in functie de dorintele si necesitatile clientului. La cerere, executam foisoare, grinzi stratificate, panouri stratificate, usi, obloane, ferestre, mese, scaune, dulapuri (executie rustica), masti de calorifer, glafuri pt ferestre, blaturi chiuvete (lemn exotic), pergole si copertine pt usi si ferestre, parchet/dusumele, balcoane, garduri si porti etc.

Toate produsele sunt executate numai din lemn. Esentele pe care le-am folosit sunt multiple, de la cele comune – brad, stejar, fag, frasin, pin, la cele exotice – abachi, mahon, sapelli, meranti, teak, iroko, zebrano, larice siberian, wenge, nuc american, merbau, eucalypt.

Atelierul nostru se afla in zona Bucurestiului, zona in care avem cele mai multe lucrari, insa aria de acoperire este mult mai extinsa.


Lambriu brad
MP 1,00 RON
Scara cu vang
1,00 RON

Despre noi | Contact | Publicitate pe site | Pachete de servicii
Privacy