Porta design mob srl


Adresa: SOS.STEFAN CEL MARE NR.56-58,SECTOR 2,BUCURESTI
Judet: BUCURESTI
Localitate: BUCURESTI
Reprezentant: UDREA NINA
Tel fix: 0212115608
Tel mobil: 0730999696
Web: www.usi-de-interior.com

Descriere:
Vanzare usi PORTA DOORS POLONIA :usi de interior(simple sau duble),de intrare in apartament,de exterior(intratre casa – vila),tehnice si metalice(antiefractie,cu izolatie fonica,etanse la fum,rezistente la foc,la acizi,sau la umiditate,),glisante(simple sau duble,cu glisare paralele,cu diferite sisteme de glisare),pliabile.
Oferta noastra bogata permite fiecarui client sa aleaga tipul de usa dorit,atat in ceea ce priveste modelul cat si pretul:de la usi plane finisate cu vopsea ecologica,cu materiale sintetice stratificate,disponibile intr-o paleta coloristica bogata,pana la usi acoperite cu furnir sintetic sau natural.
Usile PORTA DOORS sunt destinate uzului in cladiri rezidentiale , birouri , scoli,restaurante,hoteluri,statiuni,spitale,laboratoare,aeroporturi sau alte spatii publice.


Montaj usi autorizat de PORTA KMI ROMANIA
Societatea PORTA DESIGN MOB face parte din societatile care au obtinut certificate de atestare a calificarii in montajul produselor PORTA DOORS.
- Servicii oferite : consultanta,garantie,transport,montaj si service .
- Pentru montajul realizat de societatea noastra,se prelungeste perioada de garantie cu 12 luni.


Productie mobilier la comanda
Oferta noastră de mobilier pentru locuinţe se pretează oricărui tip de interior, fie apartament, vilă sau casă de vacanţă, şi se referă la toate genurile de încăpere: hol, bucătărie, sufragerie, dormitor, dressing, cameră de tineret, baie sau terasă interioara Producem mobilier si pentru birouri,spatii comerciale,alimentatie publica , spitale, hoteluri,etc.)


Comercializare si montaj tamplarie PVC - profil GEALAN
Sistemele de profile GEALAN ofera propietarilor de locuinte creativitate fara limite, acestia avand marele avantaj de a putea alege aproape orice forma de fereastra , atat pentru constructii vechi, cat si pentru cele moderne.
Ferestrele din PVC sunt produse in toate dimensiunile, formele si culorile si se pot deschide in orice mod doriti. Mai mult, profilele GEALAN dispun de toate caracteristicile de calitate pentru a asigura o durata de viata mare a ferestrelor pentru toate tipurile de cladiri: case, blocuri, spitale, hoteluri, spatii comerciale, etc.

Comercializare si montaj jaluzele verticale


Decorative si in acelasi timp functionale, sistemele de jaluzele verticale sunt flexibile ca design si aspect, modelate in special dupa gustul dvs., creand o atmosfera placuta, moderna si de relaxare in functie de materialul si textura alese.
Societatea noastra asigura masuratori si montaj pentru orice tip de jaluzele verticale

Aceste produse le puteti viziona in showroom-ul nostru, situat in SOS.STEFAN CEL MARE,NR.56-58,SECTOR 2(intersectie cu str.Lizeanu)


PERSOANE DE CONTACT :

NINA UDREA : 0730 999 696 portadesignmob@yahoo.com
CONSTANTIN BARBU : 0730 999 699 porta.design1@gmail.comDespre noi | Contact | Publicitate pe site | Pachete de servicii
Privacy