Race kids


Adresa: Bulevardul Uverturii nr 69 A
Judet: BUCURESTI
Localitate: Bucuresti
Reprezentant: Race Kids
Tel mobil: 0735553110
Web: www.racekids.ro

Descriere: Articole pentru copii


Suzeta clay pure natural 6+ luni
Fara bisfenol a , suzetele pure natural au forma de fluture ce lasa liber nasul copilului iar sistemul optim de circulatie a aerului previne iritarea pielii.forma ortodontica a tetinei stimuleaza dezvoltarea musculaturii masticatorii si a limbii.
Suzeta blossom pure natural 6+ luni
Forma de fluture lasa liber nasul copilului. datorita sistemului optim de circulatie a aerului, previne iritarea pielii. forma ortodontica a tetinei stimuleaza dezvoltarea musculaturii masticatorii si a limbii. tetina cu forma rotunda, ce imita mamelonul, pentru o acceptare usoara
Suzeta ice pure 0-6 luni pentru bebelusi
Race kids ofera o gama larga de produse specifice hranirii bebelusilor si copiilor la preturi accesibile. suzetele pentru bebelusi pure natural de la difrax satisfac nevoile de supt ale bebelusului.tetina cu forma rotunda imita mamelonul pentru o acceptare usoara.
Suzeta pure clay 0-6 luni pentru bebelusi
Scutul de dimensiuni mici si tetina in forma de mamelon au fost special create pentru bebelusii nou-nascuti.forma de fluture lasa liber nasul copilului, iar sistemul optim de circulatie a aerului previne iritarea pielii.
Suzeta brick pure pentru bebelusi 0-6 luni
Livram din stoc bucuresti produse de cea mai buna calitate pentru bebelusi la preturi avantajoase. tetina cu forma rotunda imita mamelonul pentru o acceptare usoara. scutul de dimensiuni mici si tetina in forma de mamelon au fost special create pentru bebelusii nou-nascuti.
Suzeta blossom pure pentru bebelusi 0-6 luni
Race kids comercializeaza produse de calitate superioara pentru bebelusi la cele mai bune preturi. suzetele pentru bebelusi pure natural de la difrax satisfac nevoile de supt ale bebelusului. scutul de dimensiuni mici si tetina in forma de mamelon au fost special create pentru bebelusii nou-nascuti.
Suzeta pure natural nou-nascut popcorn
Datorita sistemului optim de circulatie a aerului, previne iritarea pielii. forma ortodontica a tetinei stimuleaza dezvoltarea musculaturii masticatorii si a limbii. tetina cu forma rotunda imita mamelonul pentru o acceptare usoara.
Suzeta pure pistache natural nou-nascut
Forma de fluture lasa liber nasul copilului, iar sistemul optim de circulatie a aerului previne iritarea pielii. tetina cu forma rotunda imita mamelonul pentru o acceptare usoara.
Suzeta ice pure natural nou-nascut
Tetina cu forma rotunda, ce imita mamelonul, pentru o acceptare usoara. forma de fluture lasa liber nasul copilului. datorita sistemului optim de circulatie a aerului, previne iritarea pielii. forma ortodontica a tetinei stimuleaza dezvoltarea musculaturii masticatorii si a limbii.
Suzeta pure natural nou-nascut blossom
Suzetele pentru bebelusi newborn satisfac nevoile nou-nascutului sau ale bebelusului prematur. tetina cu forma rotunda imita mamelonul pentru o acceptare usoara. scutul de dimensiuni mici si tetina in forma de mamelon au fost special create pentru bebelusii nou-nascuti si prematuri.
Biberon anticolici easy-grip (usor de tinut) 240 ml
Din momentul in care bebelusul poate sta singur in fundulet, easy grip bpa free 240 ml difrax devine cel mai potrivit biberon pentru bebelusul dumneavoastra. datorita orificiului din mijloc, biberonul este usor de tinut de manutele mici. tetina moale difrax ajuta bebelusul sa o prinda mai bine in timpul hranirii.
Biberon din sticla ergonomic s-difrax 250 ml
Race kids va ofera accesorii hranire de cea mai buna calitate pentru bebelusi si copii la preturi foarte avantajoase. biberonul-s ergonomic fabricat din sticla rezistenta. biberonul-s ergonomic reduce riscul aparitiei colicilor, regurgitarii si vomei.

Despre noi | Contact | Publicitate pe site | Pachete de servicii
Privacy