Race kids


Adresa: Bulevardul Uverturii nr 69 A
Judet: BUCURESTI
Localitate: Bucuresti
Reprezentant: Race Kids
Tel mobil: 0735553110
Web: www.racekids.ro

Descriere: Articole pentru copii


Suzeta pistache pure natural 6+ luni
Suzetele pentru bebelusi satisfac nevoile bebelusului datorita tetinei cu forma rotunda ce imita mamelonul. sistemul optim de circulatie a aerului previne iritarea pielii.intreaga colectie pe magazinul online www.racekids.ro
Suzeta honey pure natural 6+ luni
Tetina cu forma rotunda imita mamelonul pentru o acceptare usoara. forma de fluture lasa liber nasul copilului, iar sistemul optim de circulatie a aerului previne iritarea pielii. descopera intreaga colectie pe magazinul nostru online www.racekids.ro
Suzeta clay pure natural 6+ luni
Fara bisfenol a , suzetele pure natural au forma de fluture ce lasa liber nasul copilului iar sistemul optim de circulatie a aerului previne iritarea pielii.forma ortodontica a tetinei stimuleaza dezvoltarea musculaturii masticatorii si a limbii.
Suzeta blossom pure natural 6+ luni
Forma de fluture lasa liber nasul copilului. datorita sistemului optim de circulatie a aerului, previne iritarea pielii. forma ortodontica a tetinei stimuleaza dezvoltarea musculaturii masticatorii si a limbii. tetina cu forma rotunda, ce imita mamelonul, pentru o acceptare usoara
Suzeta ice pure 0-6 luni pentru bebelusi
Race kids ofera o gama larga de produse specifice hranirii bebelusilor si copiilor la preturi accesibile. suzetele pentru bebelusi pure natural de la difrax satisfac nevoile de supt ale bebelusului.tetina cu forma rotunda imita mamelonul pentru o acceptare usoara.
Suzeta pure clay 0-6 luni pentru bebelusi
Scutul de dimensiuni mici si tetina in forma de mamelon au fost special create pentru bebelusii nou-nascuti.forma de fluture lasa liber nasul copilului, iar sistemul optim de circulatie a aerului previne iritarea pielii.
Suzeta brick pure pentru bebelusi 0-6 luni
Livram din stoc bucuresti produse de cea mai buna calitate pentru bebelusi la preturi avantajoase. tetina cu forma rotunda imita mamelonul pentru o acceptare usoara. scutul de dimensiuni mici si tetina in forma de mamelon au fost special create pentru bebelusii nou-nascuti.
Suzeta blossom pure pentru bebelusi 0-6 luni
Race kids comercializeaza produse de calitate superioara pentru bebelusi la cele mai bune preturi. suzetele pentru bebelusi pure natural de la difrax satisfac nevoile de supt ale bebelusului. scutul de dimensiuni mici si tetina in forma de mamelon au fost special create pentru bebelusii nou-nascuti.
Suzeta pure natural nou-nascut popcorn
Datorita sistemului optim de circulatie a aerului, previne iritarea pielii. forma ortodontica a tetinei stimuleaza dezvoltarea musculaturii masticatorii si a limbii. tetina cu forma rotunda imita mamelonul pentru o acceptare usoara.
Suzeta pure pistache natural nou-nascut
Forma de fluture lasa liber nasul copilului, iar sistemul optim de circulatie a aerului previne iritarea pielii. tetina cu forma rotunda imita mamelonul pentru o acceptare usoara.
Suzeta ice pure natural nou-nascut
Tetina cu forma rotunda, ce imita mamelonul, pentru o acceptare usoara. forma de fluture lasa liber nasul copilului. datorita sistemului optim de circulatie a aerului, previne iritarea pielii. forma ortodontica a tetinei stimuleaza dezvoltarea musculaturii masticatorii si a limbii.
Suzeta pure natural nou-nascut blossom
Suzetele pentru bebelusi newborn satisfac nevoile nou-nascutului sau ale bebelusului prematur. tetina cu forma rotunda imita mamelonul pentru o acceptare usoara. scutul de dimensiuni mici si tetina in forma de mamelon au fost special create pentru bebelusii nou-nascuti si prematuri.

Despre noi | Contact | Publicitate pe site | Pachete de servicii
Privacy