Race kids


Adresa: Bulevardul Uverturii nr 69 A
Judet: BUCURESTI
Localitate: Bucuresti
Reprezentant: Race Kids
Tel mobil: 0735553110
Web: www.racekids.ro

Descriere: Articole pentru copii


Sutien cu dantela roz pentru alaptare noppies
Sutienul pentru alaptare cu dantela este perfect pentru femeile insarcinate, dar si pentru cele care deja alapteaza. material: 83% poliamida, 17% elastan. cupele sunt preformate pentru un aspect placut. fiecare cupa are un sistem cu clips, care permite accesul usor si rapid pentru alaptare.
Sutien alaptare negru noppies
Fiecare cupa are un sistem cu clips, care permite accesul usor si rapid pentru alaptare. cupele se deschid individual, astfel ca, atunci cand alaptezi la un san, cealalta cupa ramane inchisa. material: 88% poliamida, 12% elastan. descopera intreaga colectie pe magazinul nostru online www.racekids.ro
Sutien alaptare roz honolulu
Material: 88% poliamida, 12% elastan. cupele sunt preformate pentru un aspect placut (sutienul nu are cusaturi pe cupa) fiecare cupa are un sistem cu clips, care permite accesul usor si rapid pentru alaptare. cupele se deschid individual, astfel ca, atunci cand alaptezi la un san, cealalta cupa ramane inchisa.
Sutien alaptare honolulu noppies bej
Sutienul honolulu este perfect pentru femeile insarcinate, dar si pentru cele care deja alapteaza. material: 88% poliamida, 12% elastan. cupele sunt preformate pentru un aspect placut (sutienul nu are cusaturi pe cupa) fiecare cupa are un sistem cu clips, care permite accesul usor si rapid pentru alaptare. cupele se deschid individual, astfel ca, atunci cand alaptezi la un san, cealalta cupa ramane inchisa.
Sutien alaptare bumbac negru noppies
Fiecare cupa are un sistem cu clips, care permite accesul usor si rapid pentru alaptare. cupele sunt preformate pentru un aspect placut (sutienul nu are cusaturi pe cupa).se deschid individual, astfel ca, atunci cand alaptezi la un san, cealalta cupa ramane inchisa. marimi mari disponibile.
Sutien alaptare gri melange
Sutienul pentru alaptare din bumbac calitativ, moale este perfect pentru femeile insarcinate, dar si pentru cele care deja alapteaza. material: 95% bumbac, 5% elastan. intreaga colectie pe magazinul nostru online www.racekids.ro
Sutien alaptare bumbac albastru melange
Cupele sunt preformate pentru un aspect placut (sutienul nu are cusaturi pe cupa). fiecare cupa are un sistem cu clips, care permite accesul usor si rapid pentru alaptare. cupele se deschid individual, astfel ca, atunci cand alaptezi la un san, cealalta cupa ramane inchisa. vizualizeaza intreaga colectie pe magazinul nostru www.racekids.ro .
Chiloti esprit cu talie inalta pentru gravide
Chiloti fara cusaturi in partea inferioara si burtica, pentru confortul maxim al femeilor gravide. materialul este foarte moale si elastic, nu irita pielea sensibila a mamicilor. realizat din material elastic, acest chilot va creste odata cu burtica ta.
Chilot tanga pentru gravide bej noppies
Chilot conceput pentru perioada de sarcina, care nu strange si nu deranjeaza datorita croiului sau. materialul este foarte moale si elastic si nu irita pielea sensibila a mamicilor. in curand un nou magazin www.chiloti.shop
Chilot tanga pentru gravide negru
Chilot conceput pentru perioada de sarcina, care nu strange si nu deranjeaza datorita croiului sau. materialul este foarte moale si elastic si nu irita pielea sensibila a mamicilor. realizat din material elastic, acest chilot va creste odata cu burtica ta. material: 93% poliamida, 6% elastan,  1% bumbac.
Chilot gravida fara cusaturi long noppies
Element de baza, acesta este confectionat din materiale de calitate ce oferta flexibilitate. banda elastica ofera suport suplimentar burticii. poate fi purtat atat in timpul sarcinii cat si dupa. material : 93 % poliamida , 6 % elastan , 1 % bumbac. culori disponibile : bej si negru.
Chilot cu picior pentru gravide fara cusaturi
Banda elastica ofera suport suplimentar burticii. element de baza, acesta este confectionat din materiale de calitate ce oferta flexibilitate. poate fi purtat atat in timpul sarcinii cat si dupa. disponibil in doua variante de culori : alb si negru. intra pe site-ul nostru www.racekids.ro pentru a descoperi gama variata de produse pentru copii si viitoarele mamici. in curand un nou magazin www.chiloti.shop

Despre noi | Contact | Publicitate pe site | Pachete de servicii
Privacy