S.c.productie mobexpert s.r.l.


Adresa: Strada: Kanta, Nr 29
Judet: Covasna
Localitate: Tg.Secuiesc
Reprezentant: Szoke Barna
Tel fix: 0267 364 696
Tel mobil: 0744 594 948
Web: www.artbar.ro

Descriere: S.C. Producţie Mobexpert S.R.L. este o firmă producătoare de mobilier din lemn masiv (stejar, fag, răşinoase) şi din panouri furniruite, atât pentru comerţul intern cât şi pentru comerţul extern.

Sortimentaţia bogată de care dispunem este formată din: biblioteci, dormitoare, sufragerii, scaune, mobilier pentru baruri, hoteluri şi pensiuni.

Societatea Producţie Mobexpert a fost înfiinţată în anul 1994, având sediul în comuna Sânzieni, Nr. 888, Jud. Covasna, cu un capital integral privat. În anul 2001 societatea a participat cu succes la o licitaţie, astfel intrând în posesia fostei fabrici de mobilă(de stat), din Tg. Secuiesc, licitaţie urmată de o dezvoltare accentuată a societăţii.

Produsele noastre sunt specializate pe client, clienţii externi având exclusivitate pe modelele aparţinând acestora. Printre produsele executate există şi produse mai vechi, acestea fiind pe piaţă de 5-6 ani, însă majoritatea sunt create în colaborare cu clienţii noştri. Mobilierul unicat pentru hoteluri şi restaurante(mese, baruri) este în acest moment una dintre cele mai importante preocupări ale specialiştilor noştri.

Experienţa de peste 14 ani pe piaţa mobilei aduce dorinţa de a oferi produse de înaltă calitate, la standarde internaţionale, dorinţă motivată de faptul că dispunem de personal de înaltă calificare, dotare tehnică adecvată şi un program de proiectare nou(CAD+T), care, cumulate, ne permit să executăm comenzile la timp. Toate acestea îi acordă un avantaj firmei noastre, permiţându-i să răspundă corespunzător criteriilor, de performanţă şi exigenţă, care trebuie respectate pentru satisfacerea optimă a cerinţelor utilizatorului.Despre noi | Contact | Publicitate pe site | Pachete de servicii
Privacy