Sc electromax srl


Adresa: Str Lunca 36, , PETROSANI
Judet: Hunedoara
Localitate: Petrosani
Reprezentant: Birtolom Sebastian
Tel mobil: 0744692001
Web: www.electromax.ro

Descriere: Cu peste 10 ani de experienta in domeniu, ELECTROMAX a devenit unul dintre importantii producatori de sisteme de iluminat cu LEDuri de inalta iluminare din lume. Pe langa sistemele profesionale pe care le producem si comercializam pe intreg mapamondul (iluminat pentru medii cu potential exploziv, iluminat pentru aeroporturi si balizaj), ELECTROMAX va supune atentiei gamele sale de produse de iluminat ambiental si arhitectural.

Cu o vasta experienta in proiectarea, fabricarea si testarea produselor cu LEDuri de inalta intensitate, noi va oferim produse de o calitate deosebita proiectate si construite special avand in vedere cerintele LEDurilor, nu doar o inlocuire a altor sisteme de iluminat cu LEDuri.
Fiind proiectantii si producatorii acestor corpuri de iluminat, clientii nostri vor beneficia de suport tehnic la cel mai inalt nivel, integrare a sistemelor sau chiar corpuri de iluminat proiectate si fabricate conform cerintelor clientului.
Noi utilizam cele mai noi tehnologii de proiectare, productie si testare a produselor si sistemelor. LEDurile de inalta tehnologie (suntem producatori certificati de catre LUXEON) impreuna cu materiale de foarta buna calitate (policarbonat, inox, aluminiu eloxat, etc) ofera produselor noastre aspect deosebit si durabilitate chiar si in conditii grele de functionare (piscine, fantani, etc).

Despre noi | Contact | Publicitate pe site | Pachete de servicii
Privacy