Simetric - ferestre si usi rehau cu geam termopan sau tripan


Adresa: Str. Timpului nr. 30, Sector 2, Bucuresti
Judet: BUCURESTI
Localitate: Bucuresti
Reprezentant: Dan R.
Tel fix: 0212556865
Tel mobil: 0754661427
Web: www.simetric.ro

Descriere: Incepand din 2004, SIMETRIC are ca obiect de activitate proiectarea, executia si montarea tamplariei PVC cu geam termoizolant.

Dorim sa oferim produse si servicii de calitate motiv pentru care am contractat cei mai mari producatori de materii prime din domeniu:

profile: REHAU
sticla: SAINT GOBAIN, PILKINGTON si GUARDIAN
feronerie: SIEGENIA, G-U si ROTO

Fie ca este vorba despre inlocuirea unei singure ferestre sau despre echiparea unui intreg bloc, tratam clientii nostrii cu aceeasi seriozitate si respect.

Acoperim intreaga tara si oferim produse intr-o varietate variete de stiluri moderne si traditionale, care satisfac cerintele clientilor in ceea ce priveste siguranta, securitatea si eficienta energetica.

Domeniul nostru de activitate cuprinde de asemenea, producerea si montarea accesoriilor si a sistemelor de umbrire pentru ferestre:

plase impotriva insectelor - tip balama, rulou sau fixe
rulouri suprapuse sau aplicate pe tamplarie
jaluzele verticale din materiale textile
jaluzele orizontale din aluminiu
jaluzele plisate (plisee)
rolete aplicate direct pe tamplarie cu sau fara ghidaj
rolete aplicate pe perete

Avand echipamente de ultima generatie URBAN si Elumatec, si un personal calificat asiguram o calitate deosebita a lucrarilor.


Glafuri termopane
- program de calcul cu preturi online, transparenta maxima - cele mai bune preturi din romania glafuri de interior: pvc, pal melaminat hidrofugat,marmura compozita. glafuri de exterior:aluminiu,marmura compozita,pvc.poti comanda glafuri online sau telefonic la orice dimensiune cu livrare prin curierat rapid, livrare in toata tara,termen livrare 2-4 zile de la comanda in functie de stocul disponibil,taxa de transport -20 lei bucuresti si 30 lei in alte localitati indiferent de cantitate. www.simetric.ro 0212556865 0754661427 vanzari@simetric.ro str.timpului nr. 30,sector 2,bucuresti

Despre noi | Contact | Publicitate pe site | Pachete de servicii
Privacy