Mobila de bucatarie-mobilier bucatarie


Mobila de bucatarie


De la Eurolider ( -)
Telefon:0048 71 367 17 90,
Categorie:mobilier bucatarie
Comanda acest produs

Descriere Mobila de bucatarie

Mobila de bucatarie
- Stimati Domni / Stimate Doamne,\r\n\r\nAvem deosebita placere de a va prezenta compania MW Kitchen, producator polonez de mobila de bucatarie de inalta calitate.
Compania a fost infintata in 1985 iar obiectul de activitate il reprezinta producerea de mobila de bucatarie cu sau fara setul de aparate electro-casnice incluse.
Folosim materiale practice, durabile si usor de curatat si colaboram cu renumiti producatori polonezi si straini de aparatura electro-casnica.
\r\nDesignul clasic, atemporal al produselor noastre le da un aer atractiv si elegant.
Lucram cu cea mai mare dedicatie si pastram cele mai inalte standarde de calitate in productia noastra, lucru confirmat de numeroase distinctii si premii obtinute in fiecare an in cadrul targurilor si expozitiilor de specialitate.\r\nVa punem la dispozitie atat mobila moderna cat si traditionala, confectionate dintr-o varietate de sortimente de lemn, incluzand esente exotice.
Produsele noastre sunt disponibile intr-o gama larga de culori si ca noutate va punem la dispozitie linia ECO-line realizata in intregime din lemn solid si furnir.
Pentru aceasta linie de produse am redus emisiile de formardehilda pana la nesemnificativa cantitate de 0.004 ppm (cifra confirmata de rezultatele testelor Institutului de Tehnologia Lemnului din Poznan in 2003) \r\nAvem placerea de a va prezenta o selectie a produselor noastre\r\n\r\nLinia Eco-line:Aqua\r\n Mobila Aqua combina lemnul cu otelul si aluminiul creando bucatarie moderna si in acelasi timp primitoare.
Mobilierul este fabricat in totalitate din lemn solid, lustruit cu ceara de albine.\r\n\r\nLinia Babunia\r\nVa place aerul de poveste al bucatariei bunicii? Artarul solid din care este produs acest mobilier aduce farmecul zilelor de demult in casa Dumneavoastra insa numai impreuna cu cea mai tanara generatie de aparatura electro-casnica..\r\n\r\nLinia Idea\r\nBucataria poate fi mult mai mult decat o simpla bucatarie...Poate fi un loc pentru relaxare.
Modernulmerge mana in mana cu functionalitatea.
Farmecul lemnului usor creaza o atmosfera prietenoasa, permitandu-va Dumneavostra si prietenilor Dumneavoastra sa va bucurati de viata.\r\n\r\nAtentie pentru detalii\r\nPentru noi este vital ca produsele noastre sa fie functionale si sa fie o expresie a frumusetii.
Consideram ca bucataria este centrul vietii de familie astfel ca designul propus de noi vine in intampinarea celor mai exigente dorinte.
\r\n\r\nDesign asistat de calculator\r\nMobilierul MW Kitchen este produs cu ajutorul unui software profesionist, permitandu-le clientilor nostri sa vada produsul in 3D inca din faza de proiectie in toata gama de culori.\r\n\r\nFacut de profesionisti\r\nFiecare linie de mobilier este proiectat de echipa noastra de profesionisti si este conceputa pentru a veni in intampinearea dorintelor clientilor nostri.
Motto-ul companiei noastre este : aCumpara de la noi ce-ti doreste inima, nu ce vor altii sa-ti vandaa \r\n

Comanda produs Mobila de bucatarie

Prin telefon
Reprezentant: Eurolider Eurolider
Telefon: 0048 71 367 17 90
La sediu
Adresa: Ul.Sudecka
Localitate: Wroclaw
Judet: -


Etichete
Polistiren expandat pret | Folie solar pret | Magazin chinezesc online | Rame foto ieftine | Pavele curte | 10 | Camere de zi | Camere fete | Canapele extensibile second hand | Canapele extensibile timisoara |
Despre noi | Contact | Publicitate pe site | Pachete de servicii
Privacy