Pompa SANIDOUCHE-Unitati sanitare


Pompa sanidouche


De la Sfa Saniflo Srl (Timis)
Telefon:0256/ 245.092,
Categorie:Unitati sanitare
Comanda acest produs

Descriere Pompa SANIDOUCHE

Pompa SANIDOUCHE
- SANIDOUCHE este o pompa compacta pentru uz casnic, la care se poate racorda cu usurinta o chiuveta, un dus si un bideu.
Dimensiunile reduse si racordurile, aflate la o inaltime mica permit, aparatului SANIDOUCHE sa se integreze perfect sub cadita de dus sau, foarte discret, intr-o piesa de mobilier de baie.
Un alt avantaj practic: la cea de-a doua intrare a echipamentului, se poate conecta evacuarea unui bideu sau a unei chiuvete.
Sistemul pompeaza apele uzate pana la 4 m pe verticala si pana la 100 m pe orizontala.
Evacuarea apelor uzate se poate realiza prin tuburi de diametre mici (32 mm), astfel incat nu va trebui sa spargeti peretii sau podeaua pentru a instala un sistem de evacuare catre scurgere.
Conectari posibile: dus, chiuveta, bideu Inaltimea de pompare: pana la 4 m Distanta orizontala de pompare: pana la 40 m Diametrul recomandat al conductei de evacuare: 32 mm Temperatura maxima admisibila a apei uzate: 35 C Tensiune de alimentare: 220-240 V / 50 Hz Putere motor: 250 W Dimensiuni L x l x h: 296 x 165x 145 mm Accesorii furnizate: clapeta antiretur externa detasabila

Comanda produs Pompa SANIDOUCHE

Prin telefon
Reprezentant: Comercial Departamentul
Telefon: 0256/ 245.092
La sediu
Adresa: Str. Leonard Nicolae, Nr. 2A
Localitate: Timisoara
Judet: Timis


Etichete
Despre noi | Contact | Publicitate pe site | Pachete de servicii
Privacy