Primaserv


Adresa: Spaniei nr 37
Judet: Dolj
Localitate: Craiova
Reprezentant: Spiridon Irina
Tel fix: 0251.541.463
Tel mobil: 0730.612.798

Descriere: PRIMASERV ofera o gama larga de servicii in domeniul constructiilor. Firma noastra realizeaza constructii civile si industriale, instalatii electrice, sanitare, termice, amenajari interioare si exterioare, precum si activitati de mentenanta spatii comerciale, proiectare, executie si montaj firme luminoase, constructii hale industriale si depozite.

PRIMASERV este o firma orientata in primul rand catre clienti, de aceea venim in intampinarea lor cu servicii diverse. Firma noastra este producator de tamplarie PVC si AL si de geam termoizolant. In acelasi timp, PRIMASERV este si distribuitor de panouri SANDWICH. Deasemenea firma noastra furnizeaza si monteaza fose septice, statii de epurare si panouri solare.

Una din activitatile de baza este constructia si mentenanta statiilor de distributie carburanti si servicii specifice precum servicii de semnalistica pentru benzinarii, realizarea instalatiilor tehnologice, securizari de statii si depozite.

Pe parcursul evolutiei sale, PRIMASERV a avut ca preocupare cresterea gradului de dotare, dezvoltare profesionala a personalului, dezvoltarea abilitatii de planificare atenta a proiectelor pana la cal mai fin detaliu, consilierea si colaborarea eficienta cu clientii, astfel incat rezultatul sa fie cel optim.

Acesta este argumentul care a recomandat PRIMASERV pentru initierea si finalizarea a numeroase proiecte de anvergura, colaborand cu parteneri nationali si internationali renumiti.Despre noi | Contact | Publicitate pe site | Pachete de servicii
Privacy