Adauga un articol nou

Cel mai mare pavilion dedicat pietrei naturale, la Bucuresti.

Cel mai mare pavilion dedicat pietrei naturale, la Bucuresti.

Suprafata cea mai mare din Europa dedicata pietrei naturale se afla la Bucuresti. Aceasta face parte integranta din spatiul de prezentare PIATRAONLINE si a fost inaugurata in luna septembrie in Bucuresti. Pe aproape 800 mp, publicul poate face cunostinta cu peste 300 de produse din piatra naturala: marmura, granit, travertin, ardezie, limestone, quartit, ardezie flexibila.

Expozitia este in aer liber, dar materialele, de diferite finisaje si dimensiuni, se pot folosi atat in amenajarile exterioare cat si in cele interioare.

Ca o gradina care gazduieste o expozitie de arta

Noutatea acestui pavilion este conferita de felul in care sunt combinate mai multe elemente de design al constructiei. In primul rand vorbim de tipurile de piatra care sunt prinse pe panouri mari, in asa fel incat pavilionul arata ca o expozitie. Nu in ultimul rand trebuie sa notam prezenta masiva a vegetatiei: flori, arbusti, pomi. Structura labirintica a pavilionului este unita de o zona centralam de promenada. De mare efect este si platforma aflata chiar la intrare de pe care se poate admira pavilionul de sus.


Zone cu destinatie speciala

Exista mai multe zone in care produsele sunt grupate pe categorii, in functie de destinatie si stiluri. Astfel, avem o zona rustica: cuptor de paine, gratar, mese de lucru – placate cu piatra naturala, alaturi de care se afla un perimetru cu sezlonguri din marmura alba, moderne si confortabile. Zona gabioanelor, construite din bolovani mari si mici, de diferite culori, vine sa completeze cromatica dinamica a ansamblului.

Placile de terrazzo au si ele rezervate un spatiu cu dimensiuni generoase. Nu este o surpriza, ne spun organizatorii, pentru ca placile terrazzo sunt tot mai populare in Romania, iar modelele din pavilion se pot gasi numai aici, fiind special create pentru PIATRAONLINE si inspirate de arta columbiana.


Arhitecti in Departamentul de Vanzari
Clientii si vizitatorii PIATRAONLINE beneficiaza din luna septembrie a acestui an de prezenta unor tineri arhitecti in cadrul Departamentului de Vanzari. Acestia ofera detalii despre produse, insotind clientii in Pavilion și in showroomul exterior. Informatiile sunt de natura tehnica (rezistenta si intretinerea materialelor etc.), dar privesc si aspectele estetice (felul in care materialelel se potrivesc intre ele, cu mobilierul sau raportul exterior-interior al caselor).


250.000 mp de produse. 7000 mp suprafata depozitare. 1500 tipuri de produse.
Zona de depozitare PIPATRAONLINE a crescut in acest an cu 2600 mp, suprafata totala a depozitului ajungand astfel la aproape 7000 mp. O alta cifra impresionanta este data de suprafata totala a produselor in stoc in luna septembrie, daca acestea ar fi intinse pe jos: peste 250.000 mp.


Relaxare si cumparare

Cel mai mare pavilion dedicat pietrei naturale din Europa si unic in Romania, nu este asadar un simplu spatiu de prezentare. Aici se scot in evidenta frumusetea si diversitatea produselor din piatra naturala, intregul proiect constituindu-se intr-o invitatie de a cunoaste in profunzime lumea impresionanta a pietrei. Locul ofera totodata si o modalitate moderna si usoara de a achiziona produse naturale pentru amenajari interioare si exterioare.

Articol adaugat de PiatraOnline.roAlte articole

CUM ALEGI UN SEMINEU POTRIVIT PENTRU CASA TA
Uimitoarele creatii ale lui Hirotoshi Ito au ajuns in Romania.
Pompele de caldura aer/apa tip split
Cum sa alegi o casa practica? 5 aspecte ce trebuie sa fie urmarite
Centrala pe lemne, solutia pentru o casa calduroasa la consum avantajoasa
Despre noi | Contact | Publicitate pe site | Pachete de servicii
Privacy