Adauga un articol nou

Cum sa alegi o casa practica? 5 aspecte ce trebuie sa fie urmarite
Cumpararea unei case ori a unui apartament este o decizie foarte importanta si, de asemenea, o investitie considerabila, astfel incat aceasta alegere trebuie sa fie facuta cu multa chibzuinta si atentie. Sunt foarte multe detalii de care trebuie sa se tina cont, iar unul dintre cele mai importante este ca spatiul imobiliar ales sa fie unul practic.
Ce inseamna practic? Putem include in aceeasi categorie si termeni precum sustentabilitate, rentabilitate si confort. Astfel, prin practic se intelege acel spatiu in care fiecare sa poata locui in cele mai bune conditii, sa se foloseasca in mod corespunzator de intreaga suprafata si sa rezulte intr-un final un stil de viata deosebit de relaxat, linistit si minunat.
Pentru a veni in ajutorul tuturor celor care vor sa ia o astfel de decizie vom prezenta in continuare cateva aspecte ce trebuie sa fie urmarite cu fiecare ocazie de acest fel. Sunt detalii care daca sunt tratate cu inters si analizate cu atentie vor face diferenta intre un spatiu imobiliar de nota 10 si unul mediocru.
De asemenea, in sprijinul nostru a venit si unul dintre cei mai importanti dezvoltatori imobiliari din Romania, Maurer Imobiliare. Aceasta echipa a reusit sa dezvolte in ultimii ani numeroase proiecte de anvergura, fiind considerat un adevarat reper al calitatii de catre cei ce au achizitionat apartamente. Ce sfaturi ne recomanda Maurer Imobiliare? Sa le urmarim cu atentie:

#1 Dimensiunea
Primul aspect ce trebuie sa fie urmarit cand e vorba de achizitionarea unui apartament este cel referior la numarul de persoane ce vor locui in acel spatiu. De ce este acest aspect principalul punct de plecare? Raspunsul este unul simplu - confortul si intimitatea trebuie sa fie tratate cu prioritate in orice moment, astfel incat daca e vorba despre o persoana singura sau un cuplu, atunci o garsoniera sau un studio poate fi alegerea excelenta.
Spre deosebire de conceptele mai vechi, in care garsonierele erau foarte inghesuite, expertii de la Maurer Imobiliare au reusit sa revolutioneze acest tip de apartament, oferind garsoniere spatioase, cu o larga deschidere si tot ceea ce e necesar pentru un trai de lux.
Pe de alta parte, daca in spatiul ce se urmareste va locui si un copil, poate chiar mai multi, atunci este evident ca cea mai buna alegere se indreapta catre apartamentele cu 2, respectiv 3 camere.

#2 Locatia
De cele mai multe ori se spune ca acesta este factorul ce creste sau scade pretul de achizitie al unui apartament, si pe buna dreptate. Locatia este deosebit de importanta pentru a face o alegere excelenta.
Apartamentul respectiv trebuie sa fie situat intr-o zona usor accesibila, facila tuturor mijloacelor de transport, iar in proximitate e necesar sa existe unitati de invatamant, unitati de prim ajutor, precum si supermarket-uri, farmacii sau spatii de agrement.
Pe langa toate acestea mai putem sa adaugam faptul ca daca locul de munca este in imediata apropiere sau se poate ajunge in timp rapid acolo, atunci este foarte clar ca acea locatie este una ideala.

#3 Detaliile tehnice
Trebuie sa fie urmarite si verificate cu atentie detaliile tehnice ale constructiei respective. Conteaza foarte mult anul in care s-a ridicat acel bloc, materialele ce au fost folosite, tehnologia utilizata, starea in care se afla instalatia, calitatea structurii si multe alte aspecte asemanatoare.
Pentru un plus de confort poate conta si numarul de etaje ce exista in blocul respectiv, daca dispune de un lift sau nu, daca exista parcare, etc.
Toate aceste aspecte trebuie sa fie tratate cu multa atentie, fiind importante pentru ca o astfel de investitie sa fie una de durata. Sunt detalii pe care cei de la Maurer Imobiliare le-au privit cu multa seriozitate si pe care le-au implementat in cadrul acestor apartamente noi ce se regasesc in oferta lor. Mai multe informatii despre acestea pot fi regasite chiar si pe site-ul maurerimobiliare.ro.

#4 Intretinerea
Nimeni nu isi doreste sa aiba costuri ridicate cu intretinerea apartamentelor, atat din punct de vedere al rezistentei tencuielii, al instalatiilor, dar si din punct de vedere al consumului de energie.
Cu alte cuvinte, este foarte importanta calitatea materialelor ce au fost folosite, modul in care acestea izoleaza si confortul termic oferit proprietarilor.

#5 Linistea
In directa legatura cu locatia respectiva, orice persoana isi doreste ca atunci cand ajunge acasa sa aiba parte de liniste si sa se poate odihni cat mai eficient. Acesta este si motivul pentru care toate proiectele dezvoltate de Maurer Imobiliare au avut scopul de a fi amplasate in locatii linistite si cu o priveliste deosebita.
Prin urmare, alegerea unei case cat mai practice nu este o decizie foarte grea, insa nu trebuie sa fie deloc un pripita, ci una in care se analizeaza cu mare atentie fiecare dintre aceste detalii ce au fost prezentate.

Articol adaugat de maurerimobiliare.roAlte articole

CUM ALEGI UN SEMINEU POTRIVIT PENTRU CASA TA
Cel mai mare pavilion dedicat pietrei naturale, la Bucuresti.
Uimitoarele creatii ale lui Hirotoshi Ito au ajuns in Romania.
Pompele de caldura aer/apa tip split
Centrala pe lemne, solutia pentru o casa calduroasa la consum avantajoasa
Despre noi | Contact | Publicitate pe site | Pachete de servicii
Privacy